Bank Norwegian joustoluotto, joka on parempi kuin mikään muu.Jos jollekkin pankille pitäisi antaa täydet pisteet, on se ehdottomasti Bank Norwegian. Uudempi, mutta jo hyvinkin vakiintunut verkossa itsenäisesti toimiva pankki myöntää yksityishenkilöille 1000 – 60 000 euron lainoja.

Kyseessä on pankki, joka on ylivoimaisesti Suomen kärkipankkeja ja sen helppous on järjetöntä. Saat oman pankkilainan tarjouksineen ja korkoineen parissa minuutissa ja hinta on on halvimmasta päästä.

Kyseessä on oikeastaan ainoa pankki, joka pystyy pistämään vastaan kivijalkapankeille Komplett Bankin lisäksi.

Pankki tarjoaa kuluttajalle korkeintaan 60 000 euron kulutusluottoa vakuudetta ja ilman takaajaa.

Pääset Bank Norwegianin -kotisivuille tästä >>

 

 

Miksi Bank Norwegian -pankkilaina kannattaa?

Palvelun ikäraja on vain 23 vuotta ja se tarjoaa edistyksellistä teknologiaa – sellaista, jota kukaan tai mikään taho ei tarjoa.

Saat pyydettyä 1000 – 60 000 euron pankkirahoitukselle tarjouksen parissa minuutissa vaikka käyttäen pelkkää kännykkää. Myös verkkopankkitunnukset ovat edellytyksenä.

Tarjous ei sido ketään koskaan, joten koron katsominen toimii sulavasti ja nopeasti – kun korko on ruudulla, voit hyväksyä sen tai et.

Lainaa kulutusluotto, yhdistä lainat ja korota lainaa: kaikki onnistuu Bank Norwegianilla

 

 

Mitä vaatimuksia lentoyhtiön pankin lainassa on?

Kuten aikaisemminkin jo mainittiin, on pankkipalvelun ikäraja on 23 vuotta ja hakijalla täytyy olla säännölliset kuukausiansiot. Palkkatyö tai eläke molemmat kelpaavat ja lainasumma määritetään suurimmalta osin tulojen perusteella.

Pankkilainaa hakevan täytyy olla asunut Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta ja maksuhäiriömerkintää ei saa löytyä. Tarvitset myös sähköpostin ja pankkitunnukset sähköiseen sopimuksen allekirjoittamiseen. Luotto maksetaan heti allekirjoituksen jälkeen hakijan ilmoittamalle minkä vain suomalaisen pankin tilille.

Myös eläkeläiset voivat saada pankista lainaa ja dokumenttipuolelta eläketodistuspaperi riittää tulojen riittävyyden todistamiseen.

 

Millainen korko lainassa on ja kuinka sen saa mahdollisimman pieneksi?

Korkoon kuluttaja vaikuttaa suoraan tuloillaan ja muilla antamilla taloustiedoillaan, kuten aikaisemmilla veloilla. Kulutusluoton korko on henkilökohtainen 8,99 – 22,49 %. Kun haet lainaa, tekee Bank Norwegian sinulle aina oman luottokartoituksen, jonka jälkeen saat tietää lainan ehdot. Todellinen vuosikorko alkaa 9,59 %:sta.

Esimerkkilaina: Kun lainasumma on 10 000 euroa ja maksuaikaa on 60 kuukautta sekä lainalle asetetaan pohjaviitekoroksi 13,99 %, muodostuu todelliseksi vuosikoroksi 16,51 %. Kaikki kulut summattuna: 14 218 euroa tarkoittaen 238 euron / kk -lyhennystä. Luoton teoreettinen mahdollinen niin kutsuttu suurin efektiivinen vuosikorko on 37,97 %.

Laskelmassa on huomioitu, että kulutusluotto maksetaan 60 kpl kuukausilyhennyksinä aina eräpäivään mennessä ilman maksumuistutuksia.

Lainassa on aina porrastettu avausmaksu, joka on 0, 45 tai 95 euroa. Jokaisessa lainasta maksetaan tilinhoitomaksua 5 euroa kuukaudessa, niin kauan kun saldoa on auki.

Lainan viivästyskorko on 7 % ja huomautusmaksua peritään 5 euroa.

 

Kokemuksia Bank Norwegian pankista – pelkkää hyvää.

Toimivuuden ja koron kannalta pankki on hyvä vaihtoehto lainaajalle nimelliskoron alkaessa vain 8,99 %:sta. Nopeus on ensiluokkaista ja pankki tarjoaa heti tarjouksen hakijan silmien eteen, joten korkoprosentin selvittäminen on helppoa.

Kokemukset itse pankista ja verkkopalvelusta ovat hyvät, mutta asiakaspalveluun on ajoittain hankala saada yhteys ja se on melko suppeasti auki. Toki tämä on ymmärrettävää, sillä onhan kyseessä oikea kansainvälinen pankki. Pankin omistaa osittain halpalentoyhtiönä tunnettu Norwegian lentoyhtiö.

Pankin joustoluotto on kuluttavan maksuaikatauluun mukautuva (pitkä 1 – 15 v. laina-aika) ja lainan korottaminenkin on mahdollista, jos lisälainan tarvetta tulee matkan varrella vastaan.

Tarjonta on monipuolinen: autolainaa, pikalainaa, luottokorttia yms.

Bank Norwegian pankkilaina on monipuolinen ja se käy ihan yhtä hyvin pikalainasta, autolainasta kuin remonttiluotostakin. Tarjontaan kuuluu myös Visa -luottokortti, johon saat korkeintaan 10000 euron luottorajan 45 päivän korotomalla maksuajalla ja lisäksi siihen sisältyy matkavakuutus sekä messevä lentopisteohjelma.

Luottokortissa ei ole avausmaksua ja sen toimitusaika on nopea, keskimäärin noin 6 arkipäivää (tiedot hankittu, rahakorneri). Kortti toimitetaan postissa turvallisesti perille ja päätös pitäisi ilmestyä heti eli ketään ei jätetä arpomaan, tuliko myönteinen päätös vai ei.

Luottokortista lisää löydät tästä linkistä >>

 

Talletustili kannattaa myös laittaa korvan taakse:

Huomaa, että Bank Norwegian talletustili on erinomainen sijoituskohde, jos haluat päästä nauttimaan turvallisesta ja tasaisesta 1,75 %:n vuosikorosta aina 200 000 euroon asti. Tämän ylittävistä summista maksetaan vielä 0,75 % vuosikorkoa. Tämä on huomattavasti parempi diili kuin yhdenkään pankin tarjoama kirjoitushetkellä 04/2018).

Jos raha siis polttelee näpeissä ja haluat pelata varman päälle, ei tässä ole missään määrin huono vaihtoehto laittaa rahaa tekemään duunia puolestasi ja tuottamaan kassaa.