Suomilimiitti.fi - kokemuksia parhaimmasta päästä ja tasan 0% koron luotto.Suomilimiitti on fiksuin valinta, jos koskaan tarvitset joustoluottoa. Tämä johtuu puhtaasti sen korottomuudesta, joka tarjoaa aina ilmaisen (100%) ensimmäisen noston seuraavan kuun loppuun asti.

Luottoraja voi olla korkeintaan 2000 euroa ja ikäraja on 21 vuotta. Luottotiedot pitää Suomen lakien mukaan olla kunnossa ja muutenkin raha-asioiden on oltava hoidettuna oikein.

Maksuaikaa on kuitenkin ruhtinaalliset 49 kuukautta tarvittaessa ja lainoja / nostoja voi lyhentää nopeassakin tahdissa, jolloin kulut ovat huomattavasti pienemmät.

Pääset Suomilimiitti -joustoluoton -kotisivuille tästä >>

 

Ensimmäisen lainan korko on oikein hoidettaessa 0 %.

Tämä todellakin pitää paikkansa ja voit saada parhaimmillaan sen 60 vuorokautta kulutonta maksuaikaa lainalle. Korotonta saa aina seuraavan kuun loppuun eli jos haet sen kuun alussa, saavutat tuon noin 60 vuorokauden korottoman laina-ajan.

Koroton summa on 10 – 1000 euroa normaalisti, mutta kampanjan ollessa päällä jopa 2000 euroa! Jos et maksa koko nostoa eräpäivään mennessä, kertyy lainalle normaalisti korkoa.

2000 euron nostossa / joustoluotossa pienin vuosikorko on 134,02 % ja suurin mahdollinen 167,90 %. Eli korkoa ei voi sanoa matalaksi, jos et käytä pelkästään ilmaista ensinostoa.

Tässä vielä lainaesimerkki: 800 euron joustoluotto tasaerälyhennettynä 13 kk:n laina-ajalla, tuottaa kokonaiskuluja 608,67 euroa. Todellinen vuosikorko on tässä laskelmassa 163,98 % ja takaisinmaksettavaksi kertynyt kokonaissumma on 1408,67 €.

Suomilimiitti kuluton ensinosto nyt peräti kahteen tuhanteen saakka

 

Saat joustoa lainalle ja tarvittaessa pitkän maksuajan.

Lainassa on 3 – 49 kuukauden maksuaika, mutta hyvin aikaisemmat maksuerät hoitanut voi hakea maksuvapaata jopa 2 kertaa vuodessa ja lyhennysvapaan kuukauden peräti neljästi vuodessa. Lyhennysvapaan aikana lainasta maksat vain korot, et muita kustannuksia.

Kannattaa aina kuitenkin pitää mielessä tiukka tosi asia, että mitä pidemmälle venytät joustoluoton maksua, sen kalliimmaksi se tulee. Jos teillä on mahdollisuus nopeuttaa aikataulua, niin ehdottomasti kannattaa tehdä niin, koska se säästää teiltä rahaa.

 

Meidän omakohtaiset kokemukset Suomilimiitistä.

Suomilimiitti on niin järjettömän hyvä ensilainaajaratkaisu, että pienlainaa etsivän ei kannata muuhun tarttuakaan.

Sen sijaan seuraavat nostot ovat korollisia ja eivät edes halvimmasta päästä – mutta eivät toki myöskään kalleimpia. Suosittelemme ehdottomasti kyseistä palvelua kaikille lainaajille, jotka haluavat lyhytkestoista ja käytännön riskitöntä ensilainaa – toki oletuksena, että hyödynnätte ensimmäisen kuukauden ilmaisalen. Kokemuksia palvelusta on mitä parhaimmasta päästä, erityisesti nopeuden, luotettavuuden ja toimivuuden saralla. Myös mobiilikäyttäjät saavat hakemuksen pelkällä puhelimella sisään vain minuuteissa.