Se yksi ja ainoa” – Credit24 on joustoluottojen kuningas sen helpon käytettävyyden, matalan hinnan ja joustavan maksuajan takia. Ikäraja tässä palvelussa on vain 19 vuotta.

Voit kokeilla palvelua riskittömästi, sillä korot ovat ensimmäiseltä kuukaudelta 0 euroa*. Kyllä, luit oikein, 0 euroa!

*Tarjous on voimassa kuitenkin vain uusille asiakkaille.

Saat valita nostettavan summan 50 – 4000 euron väliltä ja maksuaikaa piisaa 3 – 36 kuukauden väliltä. Palvelu on helppo ja valita, rahat maksetaan hetkessä tilille joka päivä, joten Credit24 sopii talouden hallitsemiseen tiukoissa kriittisissäkin paikoissa ja pahimmissa rahakriiseissä.

Pääset Credit24 -kotisivuille tästä >>

 

Miksi Credit24 kannattaa:

  • Saat edullisen joustoluoton, joka myötäilee luottokorttia.
  • Hakemus on vain muutaman minuutin päässä ja saat päätöksen heti.
  • Hinta on markkinoiden edullisimpia ja palvelua on äärimmäisen helppo käyttää.
  • Voit koska vaan nostaa rahaa tilillesi nopeasti luottorajaan asti.
  • Et maksa avausmaksuja tai yllättäviä / piilotettuja kustannuksia.
  • Kyseessä on yksi Suomen luotettavimmista ja samalla kansainvälinen rahalaitos, joka on tarjonnut sadoille tuhansille joustoluottotuotteita.
  • Korko 0% ja kulut 0 euroa uusille asiakkaille – kokeile Joustolimiittiä kuukauden ajan ilman kuluja!

Credit24 on sanansa mittainen ja ensimmäinen kuukausi irtoaa nolla-korkoon

 

Kuka voi hakea Credit24 -joustoluotto tilin?

Kaikki, jotka kokevat tilanteeseensa sopivaksi 50 – 4000 euron joustoluoton, nimittäin lainassa on ikärajana 19 vuotta ja toinen ehdoton vaatimus on luottotietojen puhtaana säilyttäminen. Puhelinnumero, pankkitunnukset, sähköposti ja talouden hallinta pitää olla kunnossa.

Ei ole väliä missä pankissa sinulla on tili, sillä asiakkaita palvellaan Suomenlaajuisesti sillä edellytyksellä, että väestörekisterissä osoitekenttä osoittaa Pohjolaan, eikä ulkomaan mannuille.

Palveluun voi tehdä hakemuksen joka päivä kellon aikaan vilkaisematta!

 

 

Credit24 kokemuksia ja yhteenveto joustolimiitistä

Credit24 kokemuksia on ehtinyt kertymään jo monen vuoden ajalta ja tuote on kerennyt parantumaan matkan varrella useampaan otteeseen. Suomalaiset suosivat erityisen paljon juuri nimenomaan Credit24-joustolimiittipalvelua ja ei ihme, koska palvelusta on hyvät kokemukset toimivuuden ja kaiken muunkin kohdalla.

Lisäpisteet voi myös antaa palvelun uudesta pikkulisästä, jonka avulla saat kokeilla palvelua kuluitta kuukauden ajan (maksat kuluja 0 euroa ja korko on 0 %).

Joustava luotto tilanteeseen kuin tilanteeseen, ilman piilokuluja ja rahat heti tilille

Nostokuluttoman ensilainatuotteen piti tulla markkinoille väliaikaisena, mutta se on näyttänyt jo vakiinnuttaneen paikkansa ja osa palvelun ydintä.

 

Millaiset kulut lainassa on ja paljonko enimmäiskorkomäärä voi olla?

Credit24:n hinnat löytyvät sen hinnastosta, vuosittainen nimelliskorko on välillä 40,56 % ja 95,4 %. Joustolainassa ei ole avaamiskululisää, eikä kuukausitilinhoitomaksuja. Nostopalkkio on 0 – 6,95 %:n välillä. Todellinen vuosikorko on 49,85 % ja korkeimmillaan 153,63 %.

Voit tarkistaa vielä ajankohtaiset tiedot Credit24:n palvelun kotisivuilta hintatiedoista täältä.

Esimerkkilaina: KSL:n mukainen joustoluoton todellinen vuosikorko laskettuna 1500 € keskimääräiselle joustolimiitille 12 kuukauden laina-ajalla on vähintään 49,85% tai maksimissaan 153,63%*.

*153,63 % maksimikorko on ilmoitettu pohjaoletuksella, että lyhennyksiä ei venytetä yli eräpäivän, sillä maksumuistutukset luonnollisesti nostavat todellista vuosikorkoprosenttia.

Lisäpalveluna voit ottaa mukaan myös Credit24 -turvan, joka maksaa sinulle 4,95 € kuukaudessa. Eräpäivän voi valita ja vaihtaa 5 euron hintaan.

Luottorajan korotuksen voit tehdä maksutta, mutta laskemisesta taas veloitetaan 20 euroa. Maksuvapaan kuukauden saat hintaan 20 euroa per kuukausi. Maksumuistuksesta veloitetaan aina 5 euroa (niitä ei kannata hankkia!).

Kuluttajalle tarjotaan myös aina vapaa mahdollisuus suorittaa koko luottosaldo yhdellä tilisiirrolla ilman lisäkustannuksia ja pienemmillä kuluilla. Jos haluat vertailla palvelua muihin vastaaviin joustoluottoihin, ovat Suomilimiitti ja toisena Limiitti -palvelut vertailukelpoisia tässä kategoriassa.

 

Yhteys ja asiakaspalvelu

Puhelimen kautta voit kilauttaa palveluun 0800-144-344 numeroon tai vastaavasti jättää sähköpostin asiakaspalvelu@credit24.fi osoitteeseen.

Yritys, joka vastaa Credit24 -joustolimiitistä on IPF Digital Finland Oy, joka on leiriytynyt Helsinkiin, Runeberginkatu 5:lle postinumerolla 00100.

Voit lukea vielä lisätietoja Credit24:n omilta sivuilta tästä >>