Limiitti on joustoluottopalvelu, joka tarjoaa tutustumistarjouksena sen ensilainaajille 1000 euron täysin kulutonta lainaa.*

Limiitti joustoluotto -palvelun tarjoaa Saldo - lainaa heti 2000 euroa.Saat ilmaiseen ensilainaan keskimäärin 30 vuorokauden maksuajan, johon mennessä lainan pystyy maksamaan 0 euron kuluilla.

Limiitin joustoluottotililtä voit nostaa lainaa heti, kun siltä vain tuntuu, joko osissa tai koko max. 2000 € luoton kertaerässä.

Kuluja lasketaan vain tehdyistä nostoista eli ne määrittyvät puhtaasti käytön mukaan ja kuukausikorko on alkaen vain 1,99 %.

Limiitti myöntää sinulle hakemuksessa täytettyjen tietojen perusteella joko 500 euron tai 2000 euron luottorajan.

Päätöksen saat tietää välittömästi ja hakemuksen voit täyttää mihin vaan kellon aikaan!

*Huomioi, että tarjoussumma vaihtelee, se on huidellut jopa 2000 eurossa kuluvan vuoden puolella.

Pääset Limiitti.fi:n kotisivuille tästä >>

 

 

Näistä syistä Limiitti kannattaa:

  • Ensimmäinen laina on ilmainen: kokeile ilman riskiä 300 euron korotonta (kampanjan aikaan enemmän)!
  • Saat Limiitin käyttöön, joka on kuin luottokortti – mutta ilman sitä muovista luottokorttia.
  • Luoton saaminen on helppoa ja palvelussa on vain 18 v. ikäraja.
  • Voit nostaa tänään 100 euroa ja kuukauden päästä vaikka 400 euroa lisää. Todella joustava!
  • Lyhennät lainaa osamaksulla tai isompina lyhennyksinä: kulut määrittyvvät nostojen mukaan, joten sinä toimit kapellimestarina tässä.
  • Saat 2000 euron joustoluoton heti ilman vakuuksia ja takaajia.

 

 

Miten ja kenelle?

Limiittihakemus tehdään verkossa: sen voit lähettää 24 tuntia vuorokaudessa ilmaiseksi yksinkertaisella Online-lainalomakkeella.

Limiitissä on vain 18 vuoden ikäraja ja luottoraja määritetään hakemuksen tietojen perusteella, se on joko 500 tai 2000 euroa. Luottotiedot pitää olla puhtaat ja talouden siltä osin kunnossa, että pystyt maksamaan lyhennyserät eräpäivään mennessä.

Tarvitset hakemuksessa edellä mainittujen lisäksi verkkopankkitunnukset, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen sekä myös tilinumero on ilmoitettava. Joustoluottoa hakevan täytyy asua Suomessa saadakseen myönteisen luottopäätöksen.

Hae Limiittiä ja siirry kohti valoisampaa arkea, nappaa kaksitonninen helposti ja nopeasti.

Kyseinen luotto antaa vapaat kädet käyttäjälleen, se ei edellytä muuta kuin, että lainanlyhennykset maksetaan odotetusti. Selätä synkkyys ja koppaa Limiitti -luotto, valoisampi arki odottaa!

 

 

Kuinka haen lainaa: Ohjeet Limiitti -joustoluoton hakuun

Haet lainaa nykyaikaiseen tapaan ensin miettimällä, kuinka paljon lainaa tarvitset juuri nyt. Jos summa on jotain 100 – 2000 euron väliltä, on Limiitti joustoluotto palvelu, joka toimii sinun tapauksessasi.

Hakeminen hoituu tähän malliin:

  1. Rullaa lainalaskurista summa, jonka haluat heti nostettavaksi.
  2. Tee verkkopankkitunnistautumisvaihe ja täytä luottohakemus.
  3. Saat päätöksen, jossa näet, onko luottoraja 500 vai 2000 euroa (asiakaskohtainen).
  4. Tämän jälkeen ensimmäinen nosto voidaan laittaa tilisiirrolla ilmoittamallesi pankkitilille heti.

Uuden asiakkaan käsittämätön kahden tonnin viikkotarjous on yhä voimassa

Kun luotto on auki, voit tehdä nostoja reaaliajassa tai ajastaa niitä 6h tai 48h päähän, näin esimerkiksi. Voit seurata ja lyhentää omaa saldoa sekä pysyä hyvin ajan tasalla kirjautumalla niin kutsuttuun ”MySaldo -verkkopalveluun”.

 

 

Millainen korko Limiitti-luotossa on?

Lainassa on 5,0 %:n nostopalkkio + 9,90 € ja tämän lisäksi 23,88 – 72,00 %:n nimelliskorko. Ensimmäisen noston on saanut tyypillisesti ilman kuluja. Määrä on vaihdellut kampanjan mukaan 300 – 2000 euron välillä (kirjoitushetkellä 04/2018 se on 2000 €).

Esimerkkilaina: 1500 euron kertanosto joustoluotolta, maksuaika 12 kuukautta (tasaerämaksu), todellinen vuosikorko 56,23 % ja yhteensä takaisin maksamista kertyy 1894 €.

Todellisen vuosikoron vaihteluväli on 49,77 – 131,66 %. Lainassa on 3 – 30 kuukauden maksuaika.

 

 

Limiitti.fi kokemuksia ja pieni yhteenveto

Pieni joustoluotto, pienellä vaivalla ja yllättävän pienellä korolla. Kokemuksia sieltä hyvästä päästä, enimmäkseen. Palvelu on kehityksessä mukana kulkeva suoranaisesti riman ylittäjä -firma, joka huomioi kaikki käyttäjät. Uudet ja vanhat, sekä tulevat sellaiset, huolimatta millä laitteella käyttäjä verkkoa/palvelua selaa.

Palvelulla on pitkät juuret ja tuote on pysynyt kehityksessä mukana, eikä sitä ole edes hinnalla pilattu kuukausikoron alkaessa vain 1,99 %:sta. ”Limiitti on aivan kuin luottokortti, mutta siinä on ripaus enemmän sitä jotain”, käyttäjäkokemukset läpi käydessä kiteyttäen (nimimerkki SariJ on kommentoinut näin).

 

Yhteys ja asiakaspalvelu

Limiitti -palvelun tarjoaa Saldo, joka on Tact Finance Oyj:n kontrollissa oleva pienempiin joustoluottoihin keskittynyt palvelu. Se vaikuttaa Turusta osoitteessa Lemminkäisenkatu 46, postinumerolla 20520.

Asiakaspalveluun voit chatata palvelun sivuilla, pistää suoraa puhelinsoittoa 010-219-5500 numeroon tai meilata asiakaspalvelu@limiitti.fi. Palveluajat ovat arkisin klo 7-21, la 10-18 ja su 10-18.

Jos kiinnostuit, tutustu Limiitin kotisivuihin tästä >>