Myöntääkö Joustoluotto.org lainoja?

Ei, emme ole lainantarjoajapalvelu, vaan toimimme pelkästään palveluiden kumppaneina ja tarkoituksena on, että kuluttajana välttäisit inhottavat ja työläät lainan etsintä- & hakuprosessit.

 

Listaammeko joustoluotto- ja lainapalvelut puolueettomasti?

Kyllä, mitään palvelua ei korosteta yli muiden, mutta todellinen vuosikorko toimii kuitenkin meillä tärkeänä elementtinä haravoidessa lainatarjontaa läpi. Eli ensin vertailemme lainat, jotka tulevat kuluttajalle mahdollisimman edulliseksi, mutta emme jätä mitään luotonantajararekisteristä löytyvää palvelua pois, vaan kaikki listataan puolueettomasti.

 

Joudunko maksamaan vertailusta tai säästänkö jotain, jos valikoin lainan meiltä?

Et joudu maksamaan vertailusta mitään ja sivun käyttäminen on teille aina täysin ilmaista. Säästät vähintäänkin aikaa ja jos sanonta ”aika on rahaa” -pitää paikkansa, niin teoriassa säästät aikaa. Lainojen hinnat ovat kuitenkin meidän kautta samat: tehtävämme on vain ohjata teidät oikeaan osoitteeseen mahdollisimman pienellä vaivalla.

 

Voinko saada lainaa, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Kaikissa lainatyypeissä pikavipeistä joustoluottoihin on jyrkkänä ehtona taloudellinen tasapaino, joka on kauniimpi ilmaisu sille, että luottotiedot pitää olla kunnossa. Maksuhäiriömerkintä johtaa valitettavasti lainahakemuksen hylkäämiseen. Maksuhäiriömerkinnän jo pois hoitaneilla, säännöllisiä tuloja tienaaville vakityössä olevilla saattaa kuitenkin olla mahdollisuudet lainaan, mutta vain pankista paikan päällä neuvotellessa vakuuttavien dokumenttien tukemana.

Mistä voin tarkistaa, onko minulle kertynyt maksuhäiriömerkintöjä?

Voit tarkistaa omat luottotiedot kerran vuodessa ilmaiseksi Asiakastiedon kautta täältä. Toisten luottotietoja sen sijaan ei voi tarkistaa ilman laissa nimettyä tarkkaa perustetta sille.

 

Löydänkö vertailusta lainoja, joissa on 0%:n korko?

Kyllä vain, koska tarkoituksena on listata kaikki mahdolliset joustoluottopalvelut, löydät samalla kaikki paikat, josta selviät 0 %:n todellisella vuosikorolla. Listauksesta löytyy jo mm. Suomilimiitti, jonka ensilaina on ilmainen 2000 euroon asti, kunnes toisin ilmoitetaan. Keskimäärin summa on kuitenkin ollut kahden edellisvuoden ajan 1000 euroa, mutta tämän pystyt selvittämään helposti palvelun sivulta.

 

Mitä, jos minulle ei myönnetty joustoluottoa?

Jos et saanut lainaa, niin voit kokeilla toista palvelua. Tai yrittää jättää hakemuksen uudestaan. Esimerkiksi virheellisten tietojen antaminen saattaa johtaa hylättyyn lainapäätökseen. Hylätty päätös yhdestä paikasta, ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettetkö voisi saada muualta joustoluottoa.

Yleisimmät syyt hylätylle hakemukselle:

  • Ikäraja – tarkistathan ikärajan tarkasti, sillä jotkut palvelut edellyttävät jopa 23 vuoden ikää.
  • Luottotiedot – aikaisemmin onkin jo maininta, kuinka voit tarkistaa omat luottotiedot ilmaiseksi.
  • Asutko virallisesti Suomessa? Tämä on kaikilla palveluilla vaatimus, eli kirjat pitää olla kotimaassa.
  • Riittävät tulot? Kaikki joustoluottopaikat eivät edellytä säännöllisiä palkkatuloja, mutta maksukyky pitää olla kunnossa eli jotain tulovirtaa täytyy olla, että myönteisen päätöksen voi saada.

 

Voinko hakea joustoluottoa toisen nimissä?

Tämä ei valitettavasti ole mahdollista lain puitteissa, vaan voit pelkästään hakea joustoluottoa tai mitä tahansa lainaa pelkästään henkilökohtaisesti omissa nimissänne. Myös lainan varsinainen maksusuoritus voidaan suorittaa pelkästään hakijan omissa nimissä olevalle suomalaiselle pankkitilille.

 

Voinko saada lainaa prepaid-liittymällä?

Kyllä, jos sinulla on pankkitunnukset tai mobiilivarmenne, osa palveluista myöntää lainaa prepaid-liittymällä ja myös salaisella puhelinnumerolla.

Ilman pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta et sen sijaan voi saada joustoluottoa!