Listasimme Joustoluotto kokemuksia ja erityisesti Joustoluotto.org -palveluun liittyen, mutta myös joustoluottoihin yleisesti. Kokemukset ovat suomalaisten kuluttajien jakamia, joten puolueettomalla linjalla mennään. Jotain tehdään kuitenkin selvästi oikein, koska suurin osa käyttäjien kokemuksista on ollut positiivista kuunneltavaa tähän mennessä. Erityisesti ilmainen ensinosto Joustoluotto.org -tililtä on saanut pitkän rivin plussia.

Käyttäjien kokemuksia Joustoluotto.org -palvelusta

Joustoluotto on luottokortin rinnalle hyvä lisä ja oikeastaan sen käyttö on ollut vähäistä ilmaista ensimmäistä lyhennös tai nostoerää lukuunottamatta. Koska kulut ei juokse sen ollessa auki, voidaan pitää sitä vaikka hamaan tappiin asti hätävarana. Kokemukset hyvät, digitaalinen aikakausi on saanut aikaan jotain hyvääkin, vaikka tiedostettiin heti ettei sen roikottaminen kannata koron kohotessa. Tämä on hyvä muistaa joka ikisen.

Lari Tamminen, 45, Hyvinkää

Koskaan ei ole ollut aiemmin tarvetta mutta nyt Joulu teki tepposet ja veronpalautuksetkin jäi valitettavan pieneksi, vaikka 2018 vuosi oli ”The vuosi”. Otimme varalle ja joulukoristehuolto lahjoineen täältä. Ensikuussa palkasta sitten sama mokoma takaisin eli ei ropoistakaan korkoa. Sopii luottokortiksi tämä joustoluotto. Kiitos Joustoluotto.org

Milla Lajunen, 49, Ylöjärvi

Kokemuksia sen verran, että parempi kuin moni kohde johon tätä verrattiin. Tili pysyy auki ja käytetään tarvittaessa. Tässä on hyvä 4000 euron vara pahoja päiviä varten, vaikka yleensä riittää pari kertaa vuodessa 100 – 400 euroa. Kun ei mene kuluja niin voi rauhassa kerätä omaa puskuria ja maksaa nopeasti takaisin. Asiakaspalvelu kokemuksia voi ihan kehuakin nopeuden ja täsmäinformaatioselvennyksen osilta mitä juurikin kaipasin kysymyksen lomassa.

Saana, Mikkeli

Kommentoi tai anna oma kokemus meille: Sana on vapaa

Sähköposti on paras tapa tavoittaa meidät. Koska päätuote on Credit24 -tilin niin kutsuttu valkolaabeloitu tuote, suosittelemme olemaan suoraan heidän Live-Chattiin yhteydessä, jos haluat vastauksen heti. Sivuston sähköposti taas vastaa kaikista Joustoluotto.org -kohtaisista asioista.

Arvostus jokaista kokemusta kohtaan on suuri, sillä sen pohjilta tuoteparannuksia saadaan aikaiseksi. Samalla sivun simppelöinti ja turhan karsiminen onnistuu helposti. Tavoitteena on jättää totaalisesti kaikki turha pois ja keskittyä vain olennaiseen – hyvään sekä monipuoliseen tuotteistoon ja kuluttajien (Teidän) tyytyväisyyteen.