Komplett Bank on uusi pankkiluotottaja ja niin joustava, että sitä voisi nimittää jopa 50000 euron luottokortiksiKomplett Bank on aivan uusi tuttavuus Suomessa, mutta Norjassa se on loistanut jo useamman vuoden.

Se tarjoaa edullisinta joustoluottoa jopa 50 000 euroon saakka ja mikä parasta, voit halutessasi lyhentää siitä kuukaudessa vain 5 euron tilinhoitopalkkiomaksun sekä lainakoron. Siinä ei ole kiinteää suoraan nimettyä tai päätettyä maksuaikaa.

Palvelu avasi vasta 2017 helmikuussa ja se on tavoittanut jo monta kymmentä tuhatta suomalaista, joten tämän kaltainen suosio on kyseessä.

Pienin tarjolla oleva summa on 1000 euron luottoraja ja jos Komplett Bank katsoo lainaajan tulotason riittäväksi, on joustoluotolle mahdollista saada jopa 50 000 euron luottoraja.

Pääset Komplett Bankin kotisivuille tästä >>

 

Näistä syistä Komplett Bank kannattaa:

 • Viitteellinen korko alkaa vain 4,9 %:sta (joskin tämä edellyttää hyviä tuloja).
 • Et maksa lainasta ikinä liikaa ja maksuohjelma on todella joustava (markkinoiden joustavin).
 • Tarjous ilmestyy nopeasti näkyviin ja siihen ei missään nimessä tarvitse tarttua (jos et ole siihen tyytyväinen).
 • Kiinteää maksuaikaa ei ole määritetty erikseen: lyhennä lainaa pienissä erissä maksaen vain koron.
 • Saat oikeaa pankkilainaa ilman vakuuksia.
 • Lainaan on myös mahdollista saada valinnainen lainaturvavakuutus.

Komplett Bank lainaa sinulle joustavasti jopa 50 000 (kyseessä ei ole pikavippi)

 

Kuka voi hakea lainaa Komplett Bank -lainapalvelusta?

Ikäraja on 23 – 64 vuotta ja luottokelpoisuutta edellytetään: maksuhäiriömerkintöjä ei täten saa näkyä julkisesti tai hakemus on heti hylätty. Tarvitset riittävät tulot joustoluottoon ja tämä pelaa suurta roolia määrittäen hyvin pitkälti kokonaan, kuinka suuren joustoluottorajan saat.

Jos haet 40.000 euron joustoluottoa, niin tämä ei tarkoita, että sinulle tarjottaisiin automaattisesti tätä summaa, vaan voit saada vastatarjoukseksi pienemmän luottorajan joustoluoton.

Luotonhakijan täytyy olla työelämässä ja nauttia säännöllisistä tuloista tai olla eläkkeellä. Verkkopankkitunnukset, sähköposti ja puhelinnumero ovat myös edellytyksinä, kun näpyttelet hakemusta sisään.

 

Kokemuksia Komplett Bank -pankista & sen joustoluotosta.

Kokemukset uuden pankin toimivuudesta ovat varsin hyvät ja hakija saa nopeasti päätöksen omaan joustoluottohakemukseen, joten epätietoisuudessa odottelemisen voit unohtaa ja siinä samassa paperityöt.

Lainahakemus ja lainapäätös hoituvat molemmat alle 10 minuutissa selkeästi palvelun huolitelluilla kotisivuilla, joita käytät kännykällä siinä missä tietokoneella sekä tabletillakin. Lainansiirtonopeus on keskimäärin vuorokausi ja pankista riippuen vasta avatusta joustoluotosta nostetut rahat näkyvät tilillä viimeistään kolmessa pankkipäivässä.

Helppo verkkotekniikka, syvä panostus mobiililaitetoimivuuteen ja -yhteensopivuuteen sekä omassa kategoriassa korkopuolella loistavasti pärjäävä Komplett Bank on aivan jokaisesta kulmasta ja ulottuvuudesta kiikaroituna vähintään kelpo vaihtoehto.

Uudemman pankin juuret ovat Norjasta ja se on noussut taistoon Bank Norwegianin rinnalle, eikä siinä kaikki, vaan pankki haastaa kaikki suomalaiset pankkilainat siinä samassa. Rintamalla on turbulenssia, joka näkyy uusien nimien nopeana nousuna!

 

Vanhojen lainojen jälleenrahoitus eli niin kutsuttu lainojen yhdistäminen

Onnistuu, ruksi hakemuksessa ruutuun ja se on siinä. Komplett Bank antaa myös avaimet talouden parempaan suuntaan kääntämiseen, jonka on moni entinen pikavippaaja saanut kuriin jälleenrahoituksen avulla.

Tällä tarkoitetaan prosessia, joka vaatii uuden lainan ottamisen, jonka avulla vanhat velat rahoitetaan ja maksetaan pois. Näin päiväjärjestyksestä tippuvat vanhat ainaisesti korkoa kasvavat pikavipit ja niiden synonyymituotteet: saat tilalle paremman Komplett Bank -pankkilainan.

Lue lisää ja vertaa, missä lainojen yhdistäminen on edullisinta – se voi olla joku muukin kuin Komplett Bank.

 

Korko ja hintatiedoista on myönteistä kerrottavaa:

Korko kiinnostaa aina ja se on oikeastaan ainoa tai vähintäänkin ylivoimaisesti painavin syy, miksi lainat kannattaa aina kilpailuttaa ja verrata desimaalin tarkkuudella keskenään. Pienikin säästö on kotiinpäin – ja Komplett Bank mahdollistaa oikeastaan isonkin säästön.

Esimerkkilaina: Lainan määrän ollessa 10 000 euroa ja maksuajan 5 vuotta, tulee todelliseksi vuosikoroksi 14,90 %. Laskelmassa on otettu huomioon 12,60 %:n korkokanta, 95 euron avauskulu ja tilinhoitomaksu (5 euroa / kk). Kaikki kulut yht. laskettuna: 13 958 euroa.

Tuotteeseen liittyvää hinnastoa:

 • Joustoluotossa on 4,99 – 19,99 % 3kk Euribor -sidottu vuosiviitekorko.
 • Avausmaksu riippuu luoton määrästä, alkaen 45 euroa, suuremmissa summissa max. 195 euroa.
 • Nostoprovisio tai juokseva vuosimaksu on aina 0 euroa.
 • Kuukausittainen tilinhoitokulu ovat 5 euroa / kk.
 • Jos teet olemassaolevaan lainaan muutoksen, peritään siitä 45 euron palkkio.

Myös maksumuistutuksista veloitetaan 5 euroa, joten lainalyhennys on syytä maksaa viimeistään eräpäivänä.

Lainaturvavakuutus on valinnainen ja maksullinen: se kustantaa 0,3 % kuluneen kuukauden käytössä olevasta lainan saldosta.

 

Yhteys ja asiakaspalvelu

Komplett Bankin pääkonttori sijaitsee kalastamisen luvatussa ja vuonoistakin kuuluisassa maassa, Norjassa. Osoite on: Komplett Bank ASA, Vollsveien 2A, 1327 Lysaker, Norja.

Osoitteesta ei kannata säpsähtää, vaikka se ei sijaitsekaan Helsingissä, Turussa, Tampereella tai Espoossa. Kyseessä on verkkopankki, joka on omaksunut tulevaisuuden teknologiaksikin nimitettävän tavan myöntää lainatuotteita. Rekisteröity lainanmyöntäjä ja yritys on Komplett Bank ASA, joka vastaa suomalaista julkista osakeyhtiötä.

Sillä on Suomen lain mukaan oikeus & lupa myöntää Suomessa joustoluottoa, sillä se on läpäissyt kaikki testit ollen näin ollen yhtä turvallinen sekä luotettava kuin tavan pankkikin.

Lisää pankista pääset tutkimaan tästä >>