Surimo on kertamaksutyyppinen kulutusluotto, jonka saa nopeasti tilille, kunhan ikää on vähintään 19 vuotta ja maksukyky tarpeeksi vahva.

Surimon kulutusluotto on kuin joustoluotto, mutta kertamaksullinen sellainen.Palvelu on nopea verkon pohjille rakennettu vakavarainen lainantarjoaja, jossa lainatarjouksen saaminen tapahtuu nopeasti ja päätös on liki pitäen välittömästi käsillä. Luottosumman voit valita alkaen 500 eurosta 4000€ saakka.

Et tarvitse joustoluottoon ollenkaan omaisuutta (vakuuksia), eikä takaajia tarvita eli voit hakea joustoluoton yksin. Yhdellä parin minuutin nettihakemuksella selvität heti, voitko saada palvelusta luottoa vai et. Rima ei ole ”korkealla”, mutta kriteereissä noudatetaan silti politiikkaa, joka vastaa hyvää luotonantoa ja Suomen lakeja.

Pääset Surimon kotisivuille tästä >>

 

Surimon ominaisuuksista – näistä syistä se erityisesti kannattaa:

  • Saat pyydettyä lainatarjouksen vapaasti 500 – 4000 euron väliltä.
  • Et tarvitse siihen ollenkaan takausta, etkä erikseen omaisuutta lainavakuudeksi.
  • Surimo on yksinkertaisesti fiksu valinta ja sen korko (nimellinen) alkaa vain 13%:sta.
  • Saat lainapalvelusta aina joustoluoton heti tilille.
  • Saat pitkän maksuajan joustoluotolle 24 – 36 kk väliltä.
  • Joustavuutta ei voi muuta kuin korostaa: sillä lainasopimukseen sisältyy jopa 6 kpl maksuvapaita kuukausia.
  • Tarjouksen voi pyytää ilmaiseksi: ei sitoumuspakkoa.
  • Voit suorittaa hakemuksen vaikka kännykällä 24 tuntia vuorokaudessa.
  • Et maksa koskaan ylimääräistä, et koskaan piilokuluja tai naurettavia tekstiviestikuluja.
  • Kuukausierät ovat todella pienet, alkaen vain n. 20 eurosta ylöspäin

 

Kenelle joustoluotto soveltuu?

Surimon lainassa on vain 19 vuoden ikäraja ja tämän päälle hakijan pitää olla luotto- sekä oikeustoimikelpoinen Suomeen sekä omistaa suomalaiset pankkitunnukset (sähköinen tunnistautumissysteemi). Kriteerit vaativat myös säännöllisiä tuloja erityisesti yli 2000 euron lainoissa ja palvelu ilmoittaa tekevänsä ”pistokokeen” joillekkin hakijoille eli mitä ilmeisemmin kaikilta hakijoilta ei edes vaadita tulotositteita.

Tulot ovat kuitenkin edellytys ja tulottamana et saa palvelusta lainaa, samoin luottotiedottomat eivät missään nimessä saa Surimo-luottoa.

Myös pankkitunnukset tarvitaan lainakonfirmaatiota/myönteistä lainapäätöstä varten, joka mahdollistaa 100% verkossa tapahtuvan joustoluoton hakemisen.

 

 

Lainan hakeminen tapahtuu sormen napsautuksella – kirjaimellisesti

Nopeaa ja joustavaa: Surimolta Surimolta, sanomme.Surimo on yksi helpoimpia, haku on yksinkertaistettu ja ”nopea, edullinen sekä joustava”, kuvastavat sitä paremmin kuin monia muita. Hakemiseen tarvitset muutaman minuutin aikaa ja pankkitunnukset. Ei liitteitä, eikä mitään muutakaan työlästä/vaivalloista puuhattavaa.

Jos tarvitset alkaen 13% nimelliskoron kulutusluottoa, kannattaa Surimo laittaa vähintäänkin korvan taakse.

Kokemuksia Surimo Financesta:

Surimo on ottanut paikkansa nopeasti ja vaikka nimi on yhä vain alle 5 % suomalaisen tiedossa, niin kasvu on ollut todella nopeaa ottaen huomioon joustoluottofirman lyhyen historian. Se on alkanut kamppailemaan jopa kaikista kovimpien, kuten Credit24 sekä myös Ostosrahan kanssa, joiden molempien taustat ovat huomattavasti vanhemmat ja tunnettavuus on selkeästi edellä. Kyseiset firmat ovat näkyneet katukuvassakin jo takavuosina, mutta Surimo on siitäkin huolimatta ottanut haltuunsa siivun alalta.

Lähteet tiedoille on kerätty Talouteen.com sivulta uusien tulokkaiden joukosta, joihin Surimo yhä lukeutuu, ”tulokkaiden” olevan yhä harvinaisempi näky markkinoilla, varsinkin joustoluotto- / pikavippirintamalla. Kilpailu on niin rankkaa, että pinnalle on todella vaikea päästä, mutta Surimo Finance on tehnyt ”taikatempun” noustessaan näinkin nopeasti huipputasolle. Se haastaa joustoluottosarjassa jopa suurpankkeja, tosin korkopuolella se ei pärjää pankeille, mutta Surimo vastaa tähän muilla loistavilla ominaisuuksillaan (maksuvapaat kuukaudet ja pienet kuukausilyhennyserät).

 

Tietoa hinnastosta ja luoton koroista yleensäkin

Hinnastotietoja: Tilinhoitomaksu 0 euroa / kk, nimelliskorko 13 -25 %, joustoluoton avausmaksu 15 – 38% nostopääomasta, todellinen vuosikorko 31,02 – 49,23 %, kuukausilyhennykset alkavat vain 20 eurosta, maksuvapaat Hinta kohdillaan ja rahat heti pikapikaa tilille.kustantavat 10 euroa (lainasummariippuvaisia).

Voit aina pyytää ilmaisen tarjouksen ja sinulla on Suomen lain mukaan 14 vuorokauden täysi peruutusoikeus joustoluottoon. Tyytyväisyystakuu siis pitää.

Ilmaisia ensilainoja Surimo ei ainakaan toistaiseksi tarjoa, mutta ei olisi ihme, jos lukuhetkellä, ensilaina olisi ilmainen sen ollessa kovassa trendissä tällä hetkellä, koska kilpailu on paisunut absurdin kovaksi. Kuluttajien kannalta kuitenkin tämä on suora etu, mutta kannattaa aina huomioida ilmaisten ensilainojen suhteellisen lyhyt keskimäärin 30 vuorokauden maksuaika.

 

Yhteydenotto on helppoa ja taustalla toimii Surimo Finance Oy:

Asiakaspalveluun saat arkisin verkko-chatissa yhteyden heti klo 9-16 välillä tai puhelimella numerosta 010 232 8500 (klo 9-17) ja sähköposti tietenkin toimii 24/7 asiakaspalvelu@surimo.fi osoitteessa.

Yrityksen osoite on Surimo Finance Oy, PL 140 00531 Helsinki. Firma on rekisteröity Suomeen ja se on vakavarainen, turvallinen sekä luotettava valinta joustoluotolle / kulutusluotolle.

 

Eikö palvelu sopinut sinulle? Siirry takaisin etusivulle tästä >