Tuntuuko sinusta siltä, että voisit järjestää raha-asiat paremminkin?

Oletko ahminut ehkä liikaa lainoja tai yliarvioinut maksukyvyn ja ajautunut sitä kautta maksuongelmiin?

Painaako liian monta pikavippiä päälle ja haluaisit järjestää lainat uuteen uskoon lainojen yhdistämisen kautta?

Haluaisitko tämän hoituvan ilmaiseksi ja säästää suoraan rahaajopa useita satoja tai korkeintaan 2000 euroa – yhdellä hakemuksella?

Jos vastaus johonkin neljästä on Kyllä, niin apu on lähellä ja se löytyy itse asiassa heti alapuolella olevasta taulukosta:

 

Arviolta 100 000 suomalaista on jo yhdistänyt lainansa, yhdistä sinäkin

Mitään suoraa numeroa meillä ei ole, eikä varmasti kenelläkään, mutta alakanttiin arvioiden yli 100 000 suomalaista on hakenut viimeisen 10 vuoden aikana apua ja yhdistellyt vanhat pikavipit, lainat sekä muut velat. Lainojen yhdistäminen ei tarkoita, että pääset automaattisesti ”pälkähästä”, vaan velkaa jää yhä, mutta oikein hoidettuna saat vähennettyä kuluja. Suosituimmat palvelut, joita Suomessa on 2017 vuoden jälkeen suosittu ovat Norjan ”paalupaikkakaksikkoon” kuuluvat Komplett Bank ja lentoyhtiöpankki Bank Norwegian.

Kun kulut pienenevät ja saat stabiilimman kuukausierän maksettavaksi, pystyt kontrollloimaan omaa taloutta paremmin ja tiedät aina varmasti, paljonko rahaa täytyy varata lainan lyhentelyä varten. Suurella varmuudella voi myös sanoa, että kokonaiskulut pienentyvät, jos olet tehnyt vähääkään pohjatyötä (laskin käteen!) tai sinulla on ollut pikavippejä maksettavana.

 

Tarvitsenko velkojen järjestämiseen vakuuksia, takausta ja paljonko se kustantaa?

Et, et ja ei mitään, ovat vastaukset juurikin tuossa järjestyksessä – tai missä järjestyksessä vaan. Kaikkia lainoja yhdistää täysi vakuudettomuus ja jokainen täysi-ikäinen (yli 20-vuotiaana sinulla on paremmat mahdollisuudet lainaan) voi hakea yksin ilman takaajaa tai yhteishakijaa lainan.

Yhdistelet lainat myös ihan ilmaiseksi eli tästä ei yksikään sivullamme esitelty palvelu lypsä ylimääräisiä euroja omaan laariin, ei sitten latin latiakaan. Palvelut hyötyvät jo siitä, että saavat sinut asiakkaaksi ja sinä puolestaan hyödyt, kun saat edullisimman lainan.

Tämä on niin kutsuttu win-win -tilanne eli molemmat voittavat!